28 Ağustos 2014

ICQ yenilendi

Günümüzde daha çok 25-30 yaş civarındaki kuşağın bildiği ve eskiden çok popüler olan ancak zamanla yerini diğer mesajlaşma ve sohbet uygulamalarına bırakan ICQ yenilenerek mesajlaşma uygulamaları arasına girdi.

Mobil platformlarda, bilgisayarda ve webde kullanılabilir. Whats app, viber vb. uygulamalar gibi telefon numaranızı kimlik olarak kullanabiliyorsunuz. Ayrıca eskiden üye olan kullanıcılar da (eğer hesapları hala duruyorsa) isterlerse eski giriş bilgileriyle giriş yapabilirler. ICQ için henüz indirilebilir bir Linux yazılımı yok görünüyor ancak web üzerinden de mesajlaşma uygulaması kullanılabiliyor. Üstelik gördüğüm kadarıyla facebook ile giriş imkanı var ve aynı ekranda ICQ kişileri yanında facebook arkadaşlarınız ile de mesajlaşabilirsiniz.

ICQ uygulaması eskiden olduğu gibi mesajlaşma özelliğinin yanı sıra sesli ve görüntülü görüşme imkanı, fotoğraf, video ve dosya gönderimi, grup sohbeti, sohbet içi ifadeler gibi özellikleriyle diğer mesajlaşma uygulamalarında bulunan özellikleri yakalamış görünüyor. Şimdiden (Android rakamlarına göre) milyonlarca kullanıcı tarafından indirilen ICQ uygulaması zamanla çok daha fazla kullanıcıya ulaşacak gibi görünüyor.

ICQ uygulamasının Türkçe tanıtım sayfasına şu adresten erişebilirsiniz:

http://www.icq.com/promo/tr

Hiç yorum yok:

Kripto paralar hakkında

Kripto paralar, merkezi olmayan, şifrelenmiş ve dağıtılmış bir veritabanı olan blok zinciri teknolojisi kullanılarak oluşturulan dijital par...